sâmbătă, 11 mai 2013

Oala sub presiune Delimano Pressure Cooker pret si pareri

Cu oala sub presiune Delimano Tempo Presto Pressure Cooker vei prepara mancarea mult mai repede - pana la 70% fata de gatitul in mod traditional si vei economisi energie – intre 30% si 60%. In plus mancarea va fi mai sanatoasa si mai gustoasa
Gatind cu sub presiune poti economisi pana la 70% din timpul necesar in mod normal. Aceasta economie este foarte utila cand trebuie sa prepari cartofi, fasole, tocane, ciorba de vacuta – in loc de multe ore, mancarea ta preferata va fi gata in cateva minute.
Atunci cand fierbe mult mancarea pare stearsa, fara culoare si cu siguranta fara gust. In plus, vei si pierde multe vitamine importante. Cu Delimano Pressure Cooker eviti toate problemele acestea si vei incepe sa gatesti mancaruri mai gustoase, mai aspectuoase si mai hranitoare decat mancarea preparata traditional!
Cu ajutorul acestei oale sub presiune, mancarea ta se va prepara delicat, fierband mai putin si intr-un mediu de gatit la aburi fara oxigen. Fiecare minut castigat inseamna un castig in vitamine, nutrienti si minerale:
Preparatele tale vor avea gust mai bun. Gatind fara oxigen, aroma si culoarea naturala a legumelor tale se pastreaza in proportie majora.
Pret 499 Lei
CADOU doar la Tempo Presto Pressure Cooker de 4 L: Cartea de bucate Delimano 128 de pagini cu retete delicioase, in valoare de 59 de lei si capacul de sticla de 79 lei
Ati incercat oala Delimano Pressure Cooker? ce parere aveti, isi merita banii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu