duminică, 14 aprilie 2013

Wellneo go4slim Slimmies Bomboane de ciocolata de Slabit!

Slimmies, bomboane delicioase de ciocolata care te ajuta sa slabesti in mod natural, simplu si eficient.
Ingredientul principal din bomboanele Slimmies este fibra glucomannan. Acestea contin o cantitate ridicata de fibre glucomannan, extrase din Amorphophallus konjac, sursa naturala de fibre solubile, care, in contact cu apa, devin vascoase si isi maresc volumul in stomac. In acest fel, fibrele umplu stomacul, dand senzatia de satietate.
Fibrele dietetice unice confirmate stiintific continute de bomboanele Wellneo go4slim Slimmies te ajuta sa ajungi mai rapid la senzatia de satietate si iti potolesc pofta de mancare pe deplin, ajutandu-te astfel sa mananci mai putin si sa consumi mai putine calorii.
Ingrediente:
Indulcitori: sirop de maltitol, glucomannan, ulei vegetal hidrogenat, pudra de cacao cu continut redus de grasime, masa de cacao, aroma naturala, emulsificatori: lecitina de soia, sare, indulcitor: steviol glicozid. Contine soia. Produsul poate contine nuci, oua, alune, migdale, lapte si gluten.
Ia o bomboana Wellneo go4slim Slimmies cu 250 ml de apa, cu 30 de minute inainte de fiecare masa, de 2 pana la 3 ori pe zi si slabeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu